Alap weboldal csomag

Az alább bemutatásra kerülő Alap weboldal csomag az, amelyet azon partnereinknek ajánlunk, akik a saját cégüket, szolgáltatásukat, esetleg termékeiket szeretnék bemutatni, és profi módon szeretnének az internet világában jelen lenni.

Rendelkezik referenciákkal, szeretne új látogatókra, megrendelésekre szert tenni vagy a régi vevői számára szeretne új információkat eljuttatni, a kapcsolatot kívánja tartani velük? Akkor ez a weboldal-csomag az Ön lehető legjobb választása.
Az alap weboldal csomaghoz tartozó weblapokhoz saját, önállóan kezelhető adminisztrátori felülettel – tartalomkezelő rendszerrel adjuk át. Ennek segítségével Ön képes a weboldal tartalmi elemeit, termékeket, akciókat, stb. szabadon, a mi közbenjárásunk nélkül is szabadon módosítani. Új tartalomra, új menüpontra van szüksége? Az adminisztrátori felület lehetőséget biztosít Önnek erre!

Melyek az Alap weboldal csomag fő moduljai?

1. Egyedi, az Ön igényeinek megfelelő grafikai terv
2. Főoldal, Kezdőoldal
3. Bemutatkozó, cégismertető oldal
4. Terméket, szolgáltatásokat bemutató oldal
5. Árajánlat-kérő űrlap, megrendelő űrlap
6. Referenciákat, galériákat tartalmazó oldal
7. Kapcsolat oldal
8. Adminisztrátori felület
+. További, kiegészítő funckiók1. Egyedi, az Ön igényeinek megfelelő grafikai terv


Egyedi, az Ön igényeinek megfelelő grafikai terv Alap weboldal csomagunkhoz teljesen egyedi grafikával ellátott honlapot készítünk. Nem használunk sablonokat, előre gyártott témákat. Weblapjaink az Ön igényeinek megfelelően, személyre szabott megjelenéssel, látványvilággal, színnel és tartalommal készülnek. Asztali számítógépen, laptopon, tableten, vagy mobiltelefonon keresztül látogatják honlapját? Nem probléma, figyelünk a különböző platformokon történő megjelenésre is. Javasoljuk, hogy tekintse meg munkamódszerünket, hogy lássa, milyen módon készülnek oldalaink.

2. Főoldal, Kezdőoldal


Főoldal, Kezdőoldal Minden weboldal alapvető, és egyik legfontosabb eleme a kezdőoldala. Ez az az oldal, ahova a honlap látogatói először érkeznek, és sokszor már itt eldöntik, hogy továbbállnak, vagy maradnak, és megismerkednek a termékekkel, szolgáltatásokkal. Ennek megfelelően kiemelkedően fontos, hogy a kezdőoldal attraktív, informális, könnyen áttekinthető legyen, valamint a tartalma Ön által is szabadon módosíthatóvá váljon! A főoldal kialakítására mindig nagy hangsúlyt fektetünk!

3. Bemutatkozó, cégismertető oldal


Bemutatkozó, cégismertető oldal A mai világban elengedhetetlen az, hogy egy vállalkozás, cég megjelenjen az interneten. Ön is ezért olvassa most e sorokat! A legtöbb vásárló – legyen szó online, vagy hagyományos offline vásárlásról – szereti megnézni, hogy kitől is vásárol, informálódik, körülnéz. Egyre többször fordul elő, hogy személyesen egyáltalán nem is találkoznak, így a cég bemutatkozó oldala veszi át ezt a feladatot. Egy jól megfogalmazott cégismertető oldallal kialakíthatjuk leendő vásárlóink, megrendelőink bizalmát.
Ezen az oldalon van lehetősége a részletes cégbemutatót megjeleníteni, képekkel, felsorolásokkal, galériával, videókkal. Ha további linkeket (pl. árajánlatra, termékekre mutató hivatkozásokat) szeretne elhelyezni ezen a lapon, akkor erre is lehetőséget biztosítunk Önnek!

4. Terméket, szolgáltatásokat bemutató oldal


Terméket, szolgáltatásokat bemutató oldal Amennyiben termékeket forgalmaz, vagy szolgáltatásokat nyújt, akkor mindenképpen szüksége van ezen csoportok bemutatására is. Erre külön oldalt hozunk létre Önnek, ahol kategóriákba, majd kisebb kategóriákba sorolva juthatunk el a termékek saját adatlapjára. A részletes adatlapokon leírás, tulajdonságok, képek, videók szerepelhetnek. A képekre kattintva azok nagyíthatók, galériák esetén lapozhatók is. Az adatlapokról megrendelést, érdeklődést is küldhetnek Önnek a látogatók a beépített, előre egyeztetett adatokat tartalmazó űrlapok segítségével.

5. Árajánlat-kérő űrlap, megrendelő űrlap


Árajánlat-kérő űrlap, megrendelő űrlap Szeretné, ha szolgáltatásait, termékeit meg is lehetne vásárolni a weboldalán keresztül? Persze, hogy igen, hiszen többek között emiatt is szeretne saját honlapot! A vásárlószerzés az, amely a legtöbb energia és költség-ráfordítást igényli egy weblap esetén, viszont ez az, amely utána a legtöbb bevételt is termeli számunkra!
Ennek megfelelően lehetőséget biztosítunk a fentiekre egy beépített árajánlatkérő, vagy megrendelő űrlapon keresztül. Az űrlapon elhelyezendő mezőkről, adatokról előre egyeztetünk Önnel, így nem maradhat ki egyetlen lényeges pont sem. A megrendeléseket e-mail formájában is továbbítja Önnek a rendszer, valamint az adminisztrátori felületen is áttekintheti ezeket.

6. Referenciákat, galériákat tartalmazó oldal


Referenciákat, galériákat tartalmazó oldal Vállalkozása, cége rendelkezik már referenciákkal? Weboldala látogatóinak meggyőzésére kiváló eszköz lehet a már lezárult projektek bemutatása, ügyfeleinek pozitív visszajelzése, elkészült munkáiról készült fényképek feltüntetése. Az előbbiekből is látszik, hogy a termékek, szolgáltatások sokféleségéből adódóan nem egységes egy referencia oldal megjelenítése. Ezért is fontos, hogy előre egyeztessünk erről. Ezt követően képgalériát, szöveges leírásokat lesz lehetősége elhelyezni a weboldalon az adminisztrátori felületen keresztül, melyeket később szabadon módosíthat, bővíthet.

7. Kapcsolat oldal


Kapcsolat oldal A Kapcsolat oldal a weboldal azon eleme, ahol az ügyfelek számára is egyértelmű módon láthatóvá válik az, hogy milyen módon vehetik fel Önnel a kapcsolatot. E-mail címe, telefonszámai, telephelye, bemutatótermének címe kerül fel erre az oldalra, igény esetén térképpel kiegészítve.
Ezen az oldalon egy kapcsolat felvételi űrlap elhelyezésére is lehetősége nyílik, így az oldalon felmerült kérdéseket itt is feltehetik Önnek a látogatók. Az itt beküldött üzeneteket e-mail formájában továbbítja Önnek a rendszer, akárcsak a többi űrlap esetén. A kötelezően kitöltendő mezőkről itt is előre egyeztetünk Önnel, így mindig olyan információkat kap weboldaláról, amelyek minden szükséges tartalommal el vannak látva.

8. Adminisztrátori felület


Adminisztrátori felület Az adminisztrátori felület a weboldal tartalomkezelő rendszere. Ezen keresztül lehetőséget kap arra, hogy Ön a honlapját saját maga tudja szerkeszteni külső segítség nélkül is. Az oldalon elhelyezésre kerülő szövegek, tartalmak, képgalériák, termékek szabadon módosíthatóak. Új menüpontok hozhatók létre, meglevő tartalmakat tud törölni. Ez a felület az új weboldal „lelke”.
Adminisztrátori felületünk használatára megtanítjuk Önt. Minden funkciót az egyszerűség, a könnyen kezelhetőség jegyében készítünk el, az Ön igényeihez igazítva! A későbbiekben módosítani szeretné, vagy bővítené a weboldala lehetőségeit? Ennek sincs akadálya! Az adminisztrátori felület általunk bármikor bővíthető, új funkciókkal látható el.Az Alap weboldal csomaghoz tartozó további funkciók:


Weboldalainkat a fent felsorolt „kötelező” tartalmi elemeken túl kiegészítő funkciókkal is ellátjuk, ezzel is színesítve a tartalmat, valamint elősegítve a pontos méréseket, a keresőkben való előkelő elhelyezkedést.

1. Közösségi média integrálása


Közösségi média integrálása A közösségi médiában való részvétel mára szinte megkerülhetetlenné vált minden magánszemély, vállalkozás, szervezet számára. Ennek megfelelően pl. a céges Facebook oldal szinte kötelező elemmé válik minden weboldalon is. Igényei szerint elkészítjük Önnek céges profilját, segítünk azt kezelni, és természetesen kiegészítjük weboldalát is megosztási lehetőségekkel.

2. Analitikai rendszerek bevezetése


Analitikai rendszerek bevezetése Az analitikai rendszerek nélkül sötétben tapogatózunk. Nem tudjuk, hogy kik, mikor, honnan, milyen gyakran látogatnak a weboldalunkra, és persze azt sem, hogy mely oldalakat tekintik meg legtöbbször, mennyi időt töltenek nálunk. Ezekre a kérdésekre adnak nagyon pontos és jól használható, részletes válaszokat az analitikai rendszerek, mint pl. a Google Analitycs. Mi is ezt a nagyon jól használható rendszert választottuk be a statisztikai mérésekre.

3. Keresőoptimalizálási segítség


Keresőoptimalizálási segítség Weboldalunk semmit sem ér, ha nem találják meg a látogatók. Ehhez szükséges a keresőoptimalizálás. Ennek segítségével a keresők az adott kifejezésekre keresve egyre előrébb hozzák weboldalunkat, így egyre több, hasznos látogató és vásárló érkezik honlapunkra. A keresőoptimalizálásra az első pillanattól kezdve nagy hangsúlyt fektetünk. Keresőbarát módon készítjük el az oldal minden elemét, figyelünk a kiemelt kulcsszavak megfelelő használatára. Szükség esetén segítséget nyújtunk Önnek abban, hogy a keresőkben elfoglalt helyezését tovább tudja javítani.
Határidő


Határidő A fent bemutatott Alap weboldal csomagunkat az árajánlat elfogadását követően – amennyiben nem egyeztetünk egyéb határidőkről – a projekt indulásától számítva 21 nap alatt teljesítjük Önnek!
meggyőztek, ilyen weboldalt szeretnékEgyedi árajánlat, ennél többet / kevesebbet szeretnék


Nem találta meg a fenti ajánlatban azt, amit Ön szeretne? Esetleg többet szeretne, plusz funkciókat, egyedi elképzelései vannak? Vagy már ez is túl sok, kevesebbet, egyszerűbb oldalt szeretne? Nem probléma, keressen meg minket, írja le nekünk elképzeléseit, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!
Bízzon bennünk, segítünk Önnek egyedi ötleteinkkel!

egyedi árajánlatot kérek

címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás