Elkészült - CSEMETE Egyesület weboldala

Elkészült - CSEMETE Egyesület weboldalaÍrta: KLSoft, 2015.03.24, 19:44:25-kor


Március hónap közepén adtuk át legújabb munkánk, a CSEMETE Természet- és Környezetvédelmi Egyesület teljesen új weboldalát és Facebook oldalát, melyet az elmúlt napokban már teljesen birtokba is vehettek a felhasználók.


Réges-régen…

Az Egyesület már több, mint 20 éve végzi véget nem érő feladatát a környékünk természeti értékeinek megóvása, környezetvédelmének segítése és a környezeti nevelés feladatköreiben. A CSEMETE már hosszú évek óta rendelkezik weboldallal, a legelsővel még a 2000-es évek elején indították el online megjelenésüket, és az elmúlt hosszú évek során többször is váltottak, modernebb, újabb honlapra cserélték le meglevő sitejukat.

A legutolsó oldaluk 2008-ban indult el, majd 2010-ben váltott megjelenést és weboldal motort, így elérkezett az idő arra, hogy az oldal újjászülessen. Ezen elv mentén született meg az új honlap terve.

CSEMETE Egyesület Weboldala

Modern, letisztult, könnyen kezelhető

Ezen hármasság szem előtt tartása, és az ennek való megfelelés volt a legfontosabb szempont az új weboldal kialakításánál. Cél volt a felesleges tartalmak, használaton kívüli részek megszüntetése, és a hasznos részek hangsúlyozása, a legfontosabb információk kiemelése és a gyors működés biztosítása.

Hírek, programok minden mennyiségben

Az Egyesület szerteágazó tevékenységének köszönhetően rengeteg programot, eseményt szervez, és mindig új hírekkel, tanulmányokkal, beszámolókkal tájékoztatja a látogatókat.

Ennek tükrében nem meglepő, hogy az új oldal kiemelten hangsúlyos része is a Hírek / Programok bemutatása.

Természetesen a sok cikk mellett a fényképek, a galériák, képes beszámolók teszik színessé a honlapot, az Egyesület tevékenységeinek bemutatását. A weboldal már most több, mint 190 galériát tartalmaz a legkülönbözőbb témákban, ezek pedig szinte hétről hétre bővülnek.

CSEMETE Egyesület Weboldala

Átlátható, mindent összefoglaló főoldal

Az új honlap kezdőoldala egy fontos gócpontja a weblapnak! Strukturálva, egységes pontokra tagolva jelennek meg a különböző információk a főoldalon:

 • nagy képekkel ellátott lapozó (slider) képek és linkek
 • A legfrissebb hírek listája és bevezetője
 • A legfrissebb programok és események listája és bevezetője
 • Az oktatóközpontok bemutatója
 • A galériák legfrissebb képei
 • A legújabb videók listája és bevezetője
 • Közösségi média integráció

Így lehetőség nyílik már a weboldal első lapján áttekinteni minden friss és aktuális információt, és természetesen minden tartalmi részhez el lehet jutni akár egyetlen kattintással is.

Minden adatnak meg kell lenni

A tervezés elején világossá vált az is, hogy minden korábbi cikknek, beszámolónak, projektnek és galériának meg kell jelennie az új oldalon is. Így az elvégzendő feladat egy jelentős részét jelentette az új oldalra való feltöltés és áttöltés.

Minden hírt és programot, újraszerkesztve, az új elrendezésnek és formázási elveknek megfelelően feltöltöttünk, aktiváltunk!

A galériák modernizálva lett, minden képhez bélyegkép is készült, és az új képek immár nagy méretben, vízjelezve jelennek meg a weboldalon.

CSEMETE Egyesület Weboldala

Közösségi média jelenlét, hisz 2015-öt írunk

Igazodva a trendekhez, a CSEMETE is aktívan kívánja használni a közösségi média erejét, így fontos volt fellendíteni és elkezdeni a Facebook rendszeres használatát, a cikkek, események, galériák folyamatos megjelölését, megosztását. Ennek elősegítése és menedzselése is feladataink közé tartozik, így valóban szerteágazó, sokrétű feladattal találtuk szembe magunkat.

Technika, technológia

Az új weboldalban új technológiák, új ötletek is megvalósításra kerültek:

 • Széles felépítés
 • nagy képek
 • felhasználóbarát linkek
 • harmonizáló színek
 • Friss jQuery osztályok
 • Látványos animációk flash nélkül, csak CSS3 és HTML5 segítségével
 • Teljes testreszabhatóság
 • Minden funkcióra kiterjedő adminisztrátori felület
 • stb., stb…

 

Összegezve…

…kijelenthetjük, hogy egy új, modern weboldalt sikerült átadnunk a CSEMETE Egyesületnek, tartalommal feltöltve, használatra előkészítve, abban bízva, hogy az Egyesület tagjai is örömmel, hatékonyan tudják azt használni a jövőben!

 

Szerintetek milyen lett az új oldal? Várjuk a véleményeket, észrevételeket!

A weboldal elérhető a www.csemete.com címen.
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás