Átalakult - asztalos-szeged.hu

Átalakult - asztalos-szeged.huÍrta: KLSoft, 2015.02.20, 20:11:38-kor


Legújabb munkánk során épp az egyik legrégebben átadott oldalunkat alakítottuk át teljesen, így született újjá Tilli József és Tilli Zsolt asztalosok weboldala, azt asztalos-szeged.hu


Legyen modernebb, újabb, több oldalas!

A weboldal tulajdonosai eredetileg egy olyan oldalt szerettek volna, amely egy oldalon keresztül bemutatja a tevékenységeket, referenciákat, elérhetőségeket, egyszóval mindent.

Az elmúlt évek trendjei, változásai és új technológiái, nomeg a referenciák és galériák megnövekedett száma is azt indokolta, hogy a meglevő weboldal újjászülessen, és új köntösben folytassa megkezdett feladatát.

Így született meg az új weboldal, amely immár oldalakra bontva, strukturálva mutatja be a tulajdonos asztalosok tevékenységét.

Reszponzív – mobilbarát

Az újjászületett weboldal teljes egészében reszponzív, alkalmazkodó megjelenítéssel rendelkezik. Mindegy, hogy asztali számítógépről, tabletről, vagy mobiltelefonról érkezik a látogató, a honlap megjelenése mindenhol az eszköz méretéhez (felbontásához) igazodik. Ezzel biztosítva azt, hogy mindig a optimálisan, gyorsan, és könnyen kezelhetően lehessen navigálni, böngészni az oldalt.

Átalakult az asztalos-szeged.hu weboldal Átalakult az asztalos-szeged.hu weboldal

Természetesen egyéb modern eszközöket is bevetettünk a weboldal elkészítése során, csak címszavakban:

  • látogató-, emberbarát weboldal linkek
  • nagyméretű, tájékoztató slider az oldal kiemelt pontjaink
  • a galériák minden lapról elérhetőek, köszönhetően a széles láblécnek
  • a legtöbb ponton a HTML5 és CSS3 szabványnak megfelelő kialakítás
  • stb, stb, stb…

A weboldal ilyen volt – ilyen lett…

Átalakult az asztalos-szeged.hu weboldal

Hogy tetszik az újjászületett oldal?

Bízunk benne, hogy az új weboldal legalább akkora sikereket és legalább annyi megrendelést fog hozni az oldal tulajdonosainak, mint amekkora lépés volt az régi honlapról az újra áttérni.

A weboldal elérhető a www.asztalos-szeged.hu címen
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás