Elkészült – Sukosi Kitsune Kennel – Akita Inu kutyák weboldala

Elkészült – Sukosi Kitsune Kennel – Akita Inu kutyák weboldalaÍrta: KLSoft, 2015.02.15, 9:36:57-kor


Az elmúlt napokban vált a nagyközönség számára is elérhetővé a Sukosi Kitsune Kennel weboldala, kiknek tevékenysége Akita kutyák tenyésztése.


Jelenjünk meg az interneten

Az elsődleges cél a weboldallal az volt, hogy az Akita kennel megjelenjen az interneten, ahol bemutatókkal, fotókkal, leírásokkal tudják téjékoztatni a látogatókat, követőket arról, hogy milyenek is a mindennapok egy tenyésztőnél.

Japán kutyáról lévén szó, a megjelenés is ennek megfelelő elvárás volt a színek, az elrendezések, grafikák terén is.

Sukosi Kitsune Kennel

Egyszerűen, letisztultan, dinamikusan

A megjelenés legnagyobb befolyásolójaként a meghatározott színek, minták voltak segítségünkre, így alakult ki a lekerekített formákkal tagolt, keret nélküli áttetsző grafika.

A szükséges, megjelenítendő információk közötti egyszerű navigáció, a kiemelt információk közötti gyors váltások számítottak fontos feladatként.

Magyarul, angolul, németül? A weboldal látogatói könnyedén válthatnak a különböző nyelvek között, attól függően, hogy melyik a szimpatikusabb számukra.

A weboldal tulajdonosai a felületeket, az oldal tartalmát természetesen szabadon szerkeszthetik az adminisztrátori felületen keresztül, hiszen enélkül nem is szabad egy weboldalnak működnie…

Kiállítások, hírek, kiskutyák

A weboldal fő tartalmai természetesen az aktuális kiállítások, az azokon készült megannyi fotó, valamint hírek, friss információk, amelyek mind azt a célt szolgálják, hogy az értő közönségnek bemutassák tevékenységüket, és elősegítsék a Kennel megismerését, akár egy új helyszínről, akár egy új alom kiskutyáról van szó.

 

Az oldal látogatóinak, használóinak sok örömet kívánunk a használathoz és a tartalom „fogyasztásához”.

Szerintetek hogyan sikerült legújabb munkánk?

 

Az oldal elérhető a www.sukosi-kitsune-kennel.hu címen
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás