Újjászületett - Szamosközi Festmény Galéria

Újjászületett - Szamosközi Festmény GalériaÍrta: KLSoft, 2015.01.08, 18:02:55-kor


A 2015-ös évet rögtön egy nagy átadással kezdtük. A Szamosközi Festmény Galéria webáruház teljesen átalakult. Nem csak módosítások történtek az oldalon, hanem valósággal újjászületett.


Szamosközi Festmény Galéria - Főoldal

Egy kis visszatekintés

Az oldal 2011-ben készült el, Karácsonykor vált elérhetővé a nagyközönség számára. Szamosközi Antal Művész Úr festményei ekkor kaptak egy stílusos, egyszerű bemutatkozó oldalt.

2012-ben az igényeket követve a weboldal webáruházzá lett átalakítva, megtartva az eredeti stílusjegyeket, és elrendezéseket, kiegészítve a webáruház működéséhez szüksége újdonságokkal.

Az ezt követő két évben látványos változás nem történt a honlapon, kisebb csiszolások, frissítések, és természetesen az új festmények azért mindig felkerültek, de markáns átalakításra nem volt szükség.

Aztán elérkeztünk 2014 novemberéhez, amikor is felmerült az igény az átalakításra. Művész Úr stílusa, festészete is változott az elmúlt években, amelyet a weboldalának is követnie kell. Így elérkeztünk a fordulóponthoz…

A jelen, az új weboldal és webáruház

Az átalakítás egyik legfontosabb sarokköve az egyszerűség, a letisztultság, a könnyű kezelhetőség volt. Ezt kellett ötvözni a festmények sokszínűségével, és tömérdek új funkcióval, amely bekerült a honlap funkciói közé.

Szamosközi Festmény Galéria - Terméklap

Mindenek előtt a látogatók minél egyszerűbb kiszolgálása, a böngészés megkönnyítése, és az átlátható, jól strukturált kialakítás vezérelt minket az újratervezés során.

Művész Úr stílusához a pasztell színek állnak legközelebb, így az új honlap is ezen színárnyalatokat használja egységesen a megjelenítés során.

Újdonságok dióhéjban

A teljesen újjászületett grafika mellett a webáruház tucatnyi újítással szolgál a látogatók számára.

Ízelítőül csak néhány lehetőséget említünk meg:

 • egy oldalas vásárlás folyamat
 • ajándékutalványok vásárlása, felhasználása
 • törzsvásárlói rendszer bevezetés
 • kereskedői, viszonteladói rendszer bevezetése
 • súgó, segítő információk a terméklapokon és a vásárlásoknál
 • kiemelt népszerű, akciós, legújabb termékek
 • termékajánló bevezetése
 • egyszerű és jól átlátható navigáció
 • vásárlást segítő opciók (kosárban maradt termékek figyelmeztetője, időzített levélküldések)
 • Kiemelt kedvezmények megjelenítése
 • Egyszerű regisztráció és adatkezelés
 • Több szintben is nagyítható termékfotók
 • stb., stb., stb.

Egy kis boszorkányság (hókusz-pókusz)

Az új webáruház felépítése és kialakítása során már nagyban támaszkodtunk a HTML5 és a CSS3 iránymutatások (szabványok) lehetőségeire. Így vált lehetővé egy egyszerű, de látványos kosárkezelés, a menüpontok és a funkciók kis helyen történő áttekinthető megjelenítése, és az egy oldalas vásárlás összegző oldal létrehozása is. A Javascript, Ajax, jQuery adta lehetőségek pedig csak újabb lökést adtak az egyszerű és látványos megvalósításokhoz.

Persze ez csak a történet egyik fele, hiszen az áruház adminisztrátori felülete is teljesen újjászületett, több tucat új lehetőséget biztosítva az áruház kezelőinek.

Szamosközi Festmény Galéria - Kosárlap

Hogyan tovább?

A webáruház már december végén elérhetővé vált a nagyközönség számára, és azóta is örömmel használják mind a látogatók, mind pedig a honlap adminisztrátorai.

A fejlesztés természetesen itt nem áll meg, folyamatosan figyelemmel kísérjük az oldalt, és még több, hasznos, egyszerűsítő funkciót igyekszünk bevezetni a látogatók, vásárlók igényeinek megfelelően.

 

Fejlesztési elképzelések, ötletek minden felmerülnek, így mindig naprakész, modern weboldal fogadhatja Szamosközi Antal festőművész úr művészetének csodálóit, festményeinek és reprodukcióinak vásárlóit.

A webáuház a www.szamoskozifestmeny.hu címen érhető el, és várja látogatóit!
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás