Elkészült - Vásárhelyitv.hu

Elkészült - Vásárhelyitv.huÍrta: KLSoft, 2014.04.09, 20:57:06-kor


A mai napon vált mindenki számára látogathatóvá legújabb munkánk, elkészült a Vásárhelyi Televízió vadonatúj weboldala.


Nyugdíjazzuk a régit…

Az átadott honlappal egy teljesen új portál született, amely a régi, kissé idejétmúlt weboldal helyét vette át. Összetett, ugyanakkor strukturált, könnyen kezelhető oldal született, amely a mai elvárásoknak és trendeknek megfelelően épül fel.

A grafika a SzénásiDesign.hu tervei alapján készült, hasznos tartalommal pedig a TV munkatársai tudják napról napra tájékoztatni a látogatókat.

A weboldal minden területre kiterjedő adminisztrátori felülettel rendelkezik, az oldal minden tartalma egyszerűen, könnyen testre szabható, szükség szerint megváltoztatható.

Vásárhelyi TV - Műsoraink

Egyszerű, átlátható…

A felépítés, az egyszerű kezelhetőség magáért beszél, így csak néhány szóban mutatjuk be a weboldal főbb funkcióit, lehetőségeit:

  • Kiemelhető, „lapozható” fontos hírek a főoldalon
  • Műsorújság kezelése és gyors áttekintése
  • Saját készítésű műsorok megjelenítése
  • Galéria és Videótár
  • Szabadon elhelyezhető és kezelhető hirdetések
  • Minden funkcióra kiterjedő adminisztrátori felület

Saját műsorújság

Egy televízió számára elengedhetetlen az, hogy a műsorújság elérhető legyen a látogatók számára. A tv műsorai plusz információkkal, korhatári besorolással jelennek meg az oldalon, így bárki számára könnyen áttekinthetőek. A jobb oldali sávban az aktuális napi adások mindegyike látszik, míg a műsorújság menüpontra kattintva előre – hátra tudunk lapozgatni a következő, vagy az elmúlt időszakok adásainak áttekintéséhez.

Vásárhely TV - Műsorújság

Hirdetések, marketing, közösségi média

Az új oldal rengeteg lehetőséget nyújt mind a kezelői, mind a látogatói számára. Akár időzített hirdetések elhelyezésére is lehetőség nyílik, csakúgy, mint az online árajánlat-kérésre is. Természetesen nem maradhatnak ki a közösségi média megosztási lehetőségei sem, így a Facebook, Twitter és a Google+ rendszerein is egy-egy kattintással közzé tudjuk tenni a számunkra kedves tartalmat (akár hírről, galériáról, vagy videóról van szó a funkció azonnal elérhető).

Reméljük, hogy az új oldal egyszerű, letisztult formáival, könnyen áttekinthető szerkezetével elnyeri a régi és új látogatók tetszését, és sikerül gyorsan, örömmel birtokba venni az új weboldalt!

Az új honlap elérhető a www.vasarhelyitv.hu címen.
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás