Itt az új Facebook hírfolyam

Itt az új Facebook hírfolyamÍrta: KLSoft, 2014.03.07, 18:14:22-kor


A Facebook közel egy éve jelentette be, hogy a hírfolyam drasztikusan meg fog változni, nagyobb képek, más navigáció, megváltoztatott elrendezés vár ránk.


Az akkor megtervezett új elrendezést azonban csak pár felhasználó kapta meg, az ő visszajelzésük alapján döntött úgy a közösségi portál vezetősége, hogy nem is fogják kiterjeszteni azt, mert nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Mobil és tablet platformokon elérhető, és használható is lett az új felület, de a PC-s változatot végül elvetették.

Az új változatot fokozatosan vezetik be – a megszokottak szerint – néhány hét alatt mindenkinél.

Ilyen volt...

A régi Facebook hírfolyam

Ilyen lett:

Az új Facebook hírfolyam

Nagyon nagy átalakulásra nem kell számítanunk az új Facebook hírfolyamban, letisztultabb, tagoltabb hírfolyamot kapunk az eddigi helyett. A navigáció megmarad olyannak, amilyen volt, ebben nem változtattak a fejlesztők.

Összességében tehát elmondhatjuk hogy a tavaly bemutatott változat egy lebutított, leegyszerűsített formáját élesítik most ezzel mindenkinél teljesen lecserélve a régi megszokott hírfolyamot.

Fontos változás még, hogy ezentúl az oldal felső részében jól kiemelve helyezkedik el a Facebook keresősora – ám ez még nem azt jelenti, hogy mindenki azonnal meg is kapja a fejlett, Graph Search keresőt is!
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás