Elkészült - CSEMETE Kéktúrák

Elkészült - CSEMETE KéktúrákÍrta: KLSoft, 2014.01.31, 17:16:54-kor


Elkészült legújabb munkánk, mely a CSEMETE Egyesület évente esedékes nyári kéktúrás kirándulásainak útvonalait, valamint a magyarországi országos kéktúra ismertetőit tartalmazza.


A CSEMETE Egyesület 2002 óta szervezi meg minden évben az országos kéktúra nyomán a nyári vándortáborát, ahol a Zempléntől elindulva évente egy-egy vonulatot járnak be a gyermekekkel, a túrázni vágyókkal.

Az elkészült weboldal segítséget nyújt mindenkinek, aki kirándulást, túrát szervez, vagy csak egyszerűen kedvet kap egy kis kikapcsolódáshoz, hiszen az elmúlt több, mint 10 év tapasztalatai mind felkerültek a honlapra.

Jó tanácsokkal, fontos tudnivalókkal, ismertetőkkel, magyarázatokkal szolgál mindenkinek, aki a www.csemete.com/kektura weboldalra látogat.

Az új oldal egyszerű, modern formáinak köszönhetően nagyon könnyen átlátható, gyorsan navigálható, és könnyen olvasható weboldal lett.

CSEMETE Kéktúrák

Érdekesség, hogy minden, adott évet leíró kéktúra kirándulás programja részletesen megtekinthető, napokra bontva, útvonallal ellátva. Sőt! Minden egyes térképen kiemelésre kerültek a kedvenc látnivalók, a szálláshelyek, valamint a teljes, bejárt útvonal is.

Szakmai szempontból külön érdekesség – számunka – hogy minden egyes térkép ún. imagemap is egyben, ahol az adott látnivaló ikonjára kattintva megtekinthető az a kép, amely az adott helyen fogadja az oda látogatókat, a szálláshely jelére kattintva pedig előtűnnek a település azon adatai, ahol a túrázók megszálltak, és ahol érdeklődni lehet egy-egy nyugovó után.

Az új oldal készítése számunkra is nagy örömet jelentett, hiszen a túrák egy részén személyesen is részt vehettünk!

Nincs más hátra, mint fel a hátizsákot, túrabakancsot, és irány a következő állomás!
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás