Civil szervezetek támogatása a 10.000 dolláros Google kuponnal

Civil szervezetek támogatása a 10.000 dolláros Google kuponnalÍrta: KLSoft, 2014.01.23, 12:14:04-kor


Elindult a Google Grants szolgáltatása, amely egy havi 10.000 dolláros Google Adwords kupon az arra jogosult civil szervezetek számára.


Nemrégiben a Facebook is elindította a civil szervezetek támogatására szolgáló új funkcióját, ám a Google új szolgáltatása konkrét támogatást jelenthet: az Adwords segítségével a civilek rövid idő alatt tömegeket érhetnek el, és nagyon sok embert vonzhatnak maguk köré.

Google Grants

10.000 dollár havonta!

Igen, nem elírás, tényleg 10.000 dollárról van szó, amelyet a Google odaad minden olyan nonprofit szervezetnek, akik „OBH hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bírósága általi civil szervezetként nyilvántartásba vétellel” rendelkeznek. A szolgáltatás pedig már Magyarországon is elérhető!

Mire lehet felhasználni?

A Google által támogatásként nyújtott összeg felhasználása több helyen korlátozott: csak a keresőben történő hirdetésre, és csak a civil tevékenységhez köthető kulcsszavakra használható. Ennek ellenére ez nagyon komoly segítség lehet az online megjelenéssel foglalkozó és a kedvezményt igénybe vevő civil szervezetek számára.

Google Grants

Hogyan vehetem igénybe a szolgáltatást?

A programba jelentkezni kell, amelyhez az alábbi linken levő űrlapot kell kitölteni. A Google már most figyelmeztet, hogy a nagy érdeklődés miatt a kérelmek elbírálása 30-60 napot is igénybe vehet, így érdemes mielőbb megtenni a jelentkezést!

A Google Grants programról részletesen itt olvashat: http://www.google.com/intl/hu/grants/index.html

Nagyon dicséretesnek és fontosnak tartjuk, hogy ezek a hatalmas vállalatok részt vállalnak a civil szervezetek munkájában, azzal, hogy lehetőséget adnak az adományozásra, illetve konkrét támogatást nyújtanak számukra!

Javasoljuk, hogy akár érintett a témában, akár nem, a Google fenti linkjét, valamint a cikket ossza meg az ismerőseivel, hogy minél több emberhez jusson el ez a nagyszerű lehetőség!
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás