Hamarosan itt a Facebook régóta várt hírolvasója, a Paper

Hamarosan itt a Facebook régóta várt hírolvasója, a PaperÍrta: KLSoft, 2014.01.20, 19:18:25-kor


Hosszú fejlesztés, több halasztás, rengeteg változtatás után úgy tűnik, hogy végre elkészül és révbe ér a Facebook régóta várt mobilos hírolvasója, melyet Paper névre kereszteltek.


Mark Zuckenberg, a Facebook vezérigazgatója már többször hangoztatta azt az álláspontját, hogy a Facebook jövőjét egy személyre szabott újságként tudja elképzelni. Ehhez a tervhez közeledik az új szoftver is, mely leginkább a Flipboardra fog hasonlítani.

Túl sok konkrétum és részlet még nem került nyilvánosságra, de a jól értesült források szerint akár pár napon belül, lehet, hogy már január végén útjára engedik az új szoftvert a cég mérnökei.

Flipboard

Amit már most is tudni lehet:

  • Az alkalmazás neve Paper lesz (korábban Project Reader néven is futott)
  • Kinézetében leginkább a Flipboardra fog hasonlítani
  • Nem csak a beállított és minket érdeklő híreket fogja leszedni és megjeleníteni számunkra a Paper, hanem az ismerőseink által megosztott állapotfrissítéseket is bele fogja keverni a tartalmakba.

A Paper a Flipboardhoz hasonlóan „csempés” megjelenítéssel fogja elénk tárni a friss információkat, cikkeket, ám az még nem tisztázott, hogy egy teljesen külön (letölthető) alkalmazás formájában és / vagy a webes környezetben futtatható oldalról lesz-e szó!

Az új szolgáltatáson a Facebook már nagyon régóta dolgozik, ám a sok változtatás, megújult funkciók miatt mindig halasztották a projekt befejezését, azonban úgy tűnik, hogy végre sikerült olyan formába önteni a rendszert, amelyet szabadjára engedhetnek.

A fejlesztésben a hírek szerint maga Mark Zuckenberg is részt vett!

Kíváncsian várjuk, hogy a Paper beváltja-e a hozzá fűzött reményeket, illetve olyan népszerű lesz, mint amilyennek azt megálmodták az alkotói, és nem jut a tavaly bemutatott Facebook Home sorsára.

Forrás: recode
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás