Figyeld a konkurenciád a Facebookon!

Figyeld a konkurenciád a Facebookon!Írta: KLSoft, 2013.11.29, 15:29:42-kor


Néhány nappal ezelőtt a Facebook oldalak tulajdonosai egy apró újítást vehettek észre a Facebook oldaluk adminisztrálásánál. Megjelent egy új mező, amely arra buzdít, hogy figyeljük meg a saját konkurenciánkat!


A Facebook egy új funkciót kezdett el tesztelni az elmúlt napokban, aminek a „Pages to watch”, „Figyelendő oldalak” nevet adták. Ez a modul pontosan arra szolgál, amit a neve is sejtet: 5 kiválasztott oldalt tudunk megfigyelni egy külön erre a célra készített tabon. Ennek segítségével monitorozni tudjuk a konkurens (vagy csak egyszerűen a beállított) oldalak tevékenységét.

Figyeld a konkurenciád!

Egyelőre csak egyetlen funkció érhető el modulban: miután kiválasztottuk az 5 megfigyelni kívánt oldalt, akkor megnézhetjük, hogy az elmúlt héten az adott oldalak hány rajongót gyűjtöttek vagy veszítettek. Vagyis egyelőre csak a lájkok látszanak.

Figyeld a konkurenciád!

A modul használata nagyon egyszerű:

Az adminisztrátori panel alsó részében középen jelenik meg az oldalak kezelői számára a kis modul, amelyre kattintva ki tudjuk választani a monitorozni kívánt konkurenseket. A Facebook természetesen ajánl nekünk alternatívákat, de mi magunk is begépelhetjük a kívánt oldalakat a mezőbe, és kiválaszthatjuk a nekünk kellőeket a listából.

Figyeld a konkurenciád!
Amint kiválasztottuk mind az 5 oldalt, akkor azok tartósan (nem kell minden belépéskor keresgélni azokat) hozzáadódnak a modulhoz, és immár bármikor nyomon tudjuk követni az elmúlt hét változásait. Természetesen a későbbiekben az oldal adminisztrátora bármikor módosíthatja a beállított oldalakat.


Szerintetek hasznos ez a kis kémkedő funkció? Kipróbáltátok? Mik a tapasztalataitok?

Forrás: InsideFacebook




Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás