Elkészült - Gobelinpláza webáruház

Elkészült - Gobelinpláza webáruházÍrta: KLSoft, 2013.11.27, 15:04:19-kor


Kicsit több, mint két hónapja készült el a Gobelinpláza Webáruház, egyik legnagyobb, és legátfogóbb munkánk. Az elmúlt két hónap tapasztalatai alapján egy rövid összegzést írunk a webáruház felépítéséről, működéséről.


A Gobelinpláza Webáruház célkitűzése az volt az első pillanattól kezdődően, hogy a kézimunkák szerelmeseinek minden terméket egy helyen, összegyűjtve lehessen kínálni. Így a termékpalettában elérhetőek lettek a fonalak, cérnák, tűk, olló, egyéb kézimunka termékek, valamint a gobelinek, ezek minden kiegészítői, és emellett még festmény reprodukciók is.
Így tehát egy nagyon széles termékkörrel rendelkező, változatos kínálatot nyújtó webáruház elkészítése volt a feladat.

Sokféle termék - sokféle ártípus:

Az árak kezelésében, és a vásárlás folyamatának nyomon követésében is nagyon fontos volt az, hogy a sokféle termék, sokféle ártípusát egységesen tudjuk megjeleníteni és kezelni, úgy, hogy a vásárlóknak a lehető legkevesebb gondja legyen a megfelelő termék kiválasztásával, és egyértelműen leolvasható legyen mindenhol a pontos ár is.
Az így elkészült oldal kellemes, ugyanakkor sötét színei előtt szépen kiemelkednek a világos feliratok. Az átláthatóságot igyekeztünk piktogramokkal segíteni (legújabb termékek, akciós termékek kiemelése, stb.)
Az egész oldal felépítését dinamikusan változó, ugyanakkor gyors megjelenítést lehetővé tevő tartalommal töltöttük meg.

Gobelinpláza Webáruház

Többszintű menürendszer:

A weboldal felépítésénél fontos szempont volt, hogy a sokféle termék kellően jól strukturált menürendszerben kerüljön megjelenítésre, így készült el végül a három mélységi szintet elérő kategóriarendszer. Elősegítve azt, hogy a sokféle termék sok kategóriája ne nyúljon nagyon hosszúra, mindenhol legördülő listás menürendszert használunk.
A fő információk kiemelésére szolgálóan elkészült a felső menüsor alatti folyamatosan változó tartalommal rendelkező lapozható funkció is

Gobelinpláza Webáruház

Fix felső menüsor:

A felső menüsor fixen az oldal tetején helyezkedik el, így akárhova gördítünk is a weboldalon, a felső menüpontokat egy-egy kattintással azonnal aktiválni tudjuk.
Az elmúlt két hónap tapasztalatai és a vásárlók visszajelzései alapján elmondhatjuk, hogy sikerült átláthatóra és könnyen kezelhetőre elkészíteni a webáruházat, melyet a kézimunkák kedvelői és a kézimunkázók nagy örömmel tudnak használni a mindennapi termékválogatás során.

Gobelinpláza Webáruház

Gobelinpláza WebáruházRengeteg elérhető funkció:

Az áruház elérhető funkcióit nagyon hosszasan sorolhatnánk, címszavakban azonban néhány fontosabb lehetőség, amely integrálva lett: törzsvásárlói rendszer, csoportos termékműveletek, időzíthető feladatok, globális termékmódosítások, legutoljára létogatott termékek listája, legnépszerűbb termékek listája, dinamikus galéria és oldalkezelés, legújabb termék listázhatósága, akciós termékek listázhatósága, kiemelt akciók alkalmazása, felhasználókezelés, hírlevélkezelés, Facebook integráció, stb.

Önök szerint / Szerintetek milyen lett az áruház? Kipróbáltátok már, esetleg már vásároltatok is? mondjátok el a véleményeteket itt is, hadd tanuljunk belőle! Köszönjük!

A Gobelinpláza webáruház elérhető a www.gobelinplaza.hu webcímen.
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás