Mit tegyen, hogy ne kallódjon el a levelünk a Gmailben!?

Mit tegyen, hogy ne kallódjon el a levelünk a Gmailben!?Írta: KLSoft, 2013.09.27, 16:59:22-kor


A Google levelezőjét, a Gmailt használók bizonyára észrevették az elmúlt hetekben, hogy kívül-belül megváltozott a felület. A levelek immár különböző fülekbe rendeződve találhatók meg.


Ez a változás azt is magával hozta, hogy a legtöbb hírlevél, tudástár értesítő a Promóciók lapfül alá kerül(t), ami hatására drasztikusan csökkent a levelek olvasása, megnyitása. A csökkenés oka nagyon egyszerű: nagyon sok ember észre sem vette az új füleket, nem tudja azokat használni, így ők a fontos információkról is könnyen lemaradnak.

Van megoldás!

Az így felmerült problémára van megoldás! Arra kérjük minden kedves feliratkozónkat, megrendelőnket, hogy a levelezőjében az alábbi pár lépést legyen kedves megtenni azért, hogy a levelek továbbra is az "Elsődleges" mappába kerüljenek!

1. Kattintson a promóciók fülre!

Keresse meg ott az egyik (bármelyik) levelünket!

Gmail felhasználók teendői

2. Húzza át a levelet az elsődleges fülre!

Gmail felhasználók teendői

3. Kattintson az „IGEN”-re a felugró ablak kérdésében!

Gmail felhasználók teendői

4. Köszönjük! - Ezzel meg is vagyunk!

 

A Google termékei szakadatlanul változnak, mindig újabb és újabb funkciókat vezetnek be, így a Gmail levelező is megújul időnként. Amint újabb fontos változás következik be, akkor azonnal jelentkezünk annak leírásával és az esetleges teendőkkel is!
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás