Minőségi képek ingyen a Facebook hirdetésekhez

Minőségi képek ingyen a Facebook hirdetésekhezÍrta: KLSoft, 2013.08.27, 23:07:15-kor


A Facebookon elhelyezhető hirdetések folyamatosan változnak, hol egyszerűbbek lesznek, hol pedig bővebb beállítási lehetőségeket kapunk. A mostani újdonság segítségével rengeteg minőségi fotóhoz jutunk hozzá teljesen ingyen!
Hamarosan elérhetővé válik minden Facebook hirdető számára az újítás, vagyis, minőségi fotók közül válogathatunk ingyen közvetlenül a hirdetésszerkesztőben. A Facebook és a Shutterstock megállapodása nyomán 25 millió minőségi képet kapunk ingyen!
Stock fotók a Facebook hirdetésekben

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A bejelentés szerint minden hirdetés típusnál - így minden képméretnél alkalmazhatók lesznek a képek, vagyis mindenhol a lehető legjobb minőségű fotók jelennek meg, a használathoz pedig külön eszközre sem lesz szükség. A hirdetés szerkesztő eszközből egyszerűen kiválaszthatjuk a képeket.

Mire érdemes figyelni?
  • A 25 millió fotó elég nagy szabadságot ad a hirdetők számára, ugyanakkor előfordulhat az, hogy több ember is ugyanazokat a képeket használja majd a promóciója során, így célszerű úgy megválogatni a képeket, amelyeket más még nem használt. (több különböző hirdetőnél nem szerencsés, ha ugyanaz a kép szerepel)
  • A képeket a cikk szerint csak a Facebookos használathoz kapjuk meg ingyenesen, így azokat külön szerkeszteni, képpel ellátni valószínűleg nem lehet. Pedig egy-egy jól megválasztott szó - még a 20%-os szabályon belül - nagy segítséget jelenthet egy-egy kép mellett!

Stock fotók a Facebook hirdetésekben
Az új funkció a napokban mindenki számára elérhetővé válik, nagyon várjuk az élesítést!

Ti terveztek valamilyen Facebook hirdetési kampányt az őszi-téli időszakra? Fogjátok használni az új lehetőséget?

Várjuk a véleményeket, tapasztalatokat!

Forrás: Shutterstock Blog
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás