Megújultunk...

Megújultunk...Írta: KLSoft, 2012.03.12, 18:15:47-kor


Saját weblapunk is megújult, átláthatóbbá vált...
Talán nincs is fontosabb annál egy weblap esetében, mint az, hogy az oda látogatók könnyen megtalálják azt amit keresnek, eligazodjanak elsőre, és kényelmesen tudják eltölteni idejüket az oldalon.
Ezt az irányelvet tartottuk szem előtt, amikor módosítottuk saját weblapunkat!
A referenciák könnyebben elérhetőek immár, és a modern elvárásoknak megfelelően jelennek meg az oldalon.
Híreink ezentúl jól elkülönítve, egymástól elválasztva tekinthetők meg, és egy könnyebben olvasható betűtípus alkalmazásával az olvasó szemét is kímélik!

Ezen változtatások mellett még sok apróbb és nagyobb cserét is végrehajtottunk az oldalon! - ezek felderítését az olvasókra bízzuk! :-)

Reméljük elnyeri tetszésüket a megújult külső és tartalom!
Várjuk a véleményeket, kritikákat, hozzászólásokat!
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás