A Facebook beköltözik a weboldalakba is...

A Facebook beköltözik a weboldalakba is...Írta: KLSoft, 2013.08.23, 14:46:24-kor


Ismét egy újdonsággal lepett meg minket a Facebook fejlesztőcsapata. Immáron lehetőségünk van arra, hogy a hírfolyamunkon levő bejegyzéseket beágyazzuk a saját weboldalunkba is.
Az új lehetőséggel egy, a Facebookon megosztott posztot egyszerűen beilleszthetünk a weboldalunkba, csakúgy, mint egy videót valamely videomegosztó oldalról.

Miért is jó ez?
Ha a weboldalunk egy bejegyzésében a Facebookon megosztott tartalomra hivatkozunk, akkor eddig csak egy linket tudtunk a honlapunkra tenni, a látogatók pedig arra kattintva tudták csak elérni a tartalmat. Az új lehetőséggel a látogatókat a saját oldalunkon tartva is meg tudjuk mutatni a hivatkozott Facebook posztot.

Mi kell ehhez?
A Facebookon mindenki számára elérhető már a beágyazás lehetősége. Fontos, hogy csak a publikusra állított posztok fognak rendben megjelenni a honlapunkon, ellenkező esetben csak egy figyelmeztetést láthatunk. A beágyazáshoz semmi mást nem kell tennünk, mint a poszt jobb felső sarkában levő gombra kattintva a „bejegyzés beágyazása” menüpontot választani, majd a felugró ablakban levő kódot bemásolni az oldalunkra.

Beágyazott poszt lehet bármi, esemény, hír, link, kép… Lehet egy oldal, vagy egy magánszemély posztja is. Minden csak attól függ, hogy a bejegyzés láthatósága hogyan van beállítva. Így tehát más oldalak, más emberek tevékenységét is be tudjuk illeszteni a saját oldalunkba.
A beágyazás nem csak a posztot jeleníti meg, hanem az ahhoz érkező kommenteket és lájkokat is, így jól követhető minden interakció.

Nézzük mindezt a gyakorlatban:
Az egyik legutolsó bejegyzésünk:


Forrás: Facebook blogNe maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás