Elkészült – Kézimunka Kellék Webáruház

Elkészült – Kézimunka Kellék WebáruházÍrta: KLSoft, 2013.08.11, 13:58:53-kor


Az elmúlt percekben állítottuk aktív, mindenki számára elérhető formába legújabb webáruházunkat, a Kézimunka Kellék Webáruházat, melyet ismét sok új funkcióval vérteztünk fel.
A Szamosközi Gobelin Műhely új webáruháza a mai napon vált élessé. Az új áruház a kézimunka szerelmeseinek nyújt új lehetőséget arra, hogy egy helyen tudják áttekinteni és megvásárolni a szenvedélyükhöz szükséges termékeket. Fonalak, horgolócérnák, tűpárnák, ollók, varrókosarak, stb. Minden egy helyen!

Kézimunka Kellék Webáruház

Az eddig megszokotthoz hasonló…
Már a webáruház készítésének elején fontos szemponttá vált, hogy az új webshop használatának alapjai hasonlítsanak az eddigi (Szamosközi Gobelin és Szamosközi Festmény) weboldalak működési elvéhez, ahhoz amelyhez már a sok száz vásárló hozzászokott.

Természetesen az új oldal rengeteg új funkcióval rendelkezik, új, modern megvalósítással, letisztult, egyszerű kezelőfelülettel.

Az oldal minden eleme szabadon bővíthető külső beavatkozás nélkül az adminisztrátori felületen keresztül, ezzel is személyesebbé téve azt. A bővíthető, módosítható aloldalak, a szabadon bővíthető termékcsoportok, külön kezelhető akciós, legújabb, kiemelt termékek.

Utoljára látogatott termékek
sokszor előfordul velünk, hogy böngészünk egy weboldalt, megnézünk 4-5-6 terméket, majd végül mégis a legelső lenne a legjobb számunkra. Ilyenkor kezdhetjük elölről a keresést a termék megtaláláshoz. Ezt a problémát hivatott megoldani az utoljára látogatott termékek listája. Itt összegyűjtjük, hogy melyek azok a termékek, amelyeket az elmúlt időszakban néztünk át, és szépen rendezve megjelenítjük a bal oldali sávban.

Törzsvásárlók, kereskedők
A weboldal különböző kedvezményeket kínál a felhasználók számára. A vásárlások után mindenki törzsvásárlói pontokat kap. Amikor ezek a pontok elérik a az adott törzsvásárlói szinteket, akkor a felhasználó állandó kedvezményeket kap a vásárlásai összegéből.
Az oldalra regisztrált és visszaigazolt viszonteladók további kedvezményeket kapnak a termékek összegéből!

Időzített körlevelek...
A webáruház egyik újabb hasznos újítása az időzített hírlevél-küldés. Ön sem szeret hajnalban kelni egy körlevél megírása miatt, ugye? Írja meg kényelmesen este, vagy egy héttel hamarabb. Tervezze meg a kampányát, írja meg a leveleket, állítja be az időzítőt, és a rendszer majd kiküldi a megadott időben a leveleket, míg Ön mással foglalkozik!

Kézimunka Kellék Webáruház

Hosszan sorolhatnánk még az újdonságokat, a lehetőségeket, de a legjobb megoldás az, ha kipróbáljuk ezeket! A végső ítéletet úgy is Önök, Ti fogjátok megmondani nekünk! Milyen lett az oldal? Könnyen használható? Egyértelmű? Átlátható vagy éppen ellenkezőleg, túl bonyolult?

Várjuk a visszajelzéseket, a véleményeket a frissen átadott webáruházról…
Köszönjük!
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás