Elkészült – Kézimunkázók Boltja Webáruház

Elkészült – Kézimunkázók Boltja WebáruházÍrta: KLSoft, 2013.08.09, 18:33:53-kor


A nyári hőségben sem tétlenkedünk, folyamatosan dolgozunk új projekteken! A mai napon vált élessé, és bárki számára elérhetővé legújabb munkánk, mely a kézimunkák szerelmeseinek nyújt egy csodálatos tárházat. Legújabb munkánk Varga Krisztina, a Kriza Marketing & Design Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatójának webáruháza, amely a www.kezimunkakelle
Krisztina nem most kezdte vállalkozását, és webáruházakban is van már bőven tapasztalata, több típusú és kialakítású rendszert is használt már az évek folyamán. Ezen a nyáron érkezte elérkezettnek az időt arra, hogy eddigi sablon áruházát lecserélje egy egyedi, a saját igényeire szabottan készített modern webáruházra.

Ez mindenképpen legyen benne…
Első beszélgetésünkkor az volt a kérésem hozzá, hogy gyűjtsön össze minél több olyan lehetőséget (vagy terhet), amiről azt gondolja, hogy próbálta már, látta már, és nagyon nem tetszik neki, ilyen megoldás biztosan NE legyen az új áruházban!
Miért jó ez? Rögtön a tervezés elején látszik több olyan tényező is, amelyet biztosan figyelembe kell venni az áruház kialakítása során azért, hogy az eddigi rossz tapasztalatokat a lehető leggyorsabban el tudjuk feledtetni.
Importálás / Exportálás, Klónozás, Csoportos műveletek, Időzített feladatok, Automatizálás - ezek a kulcsszavak születtek meg nagyon gyorsan abban a kérdéskörben, hogy mi az, ami biztosan KELL!

Mi kell még ezután?
Szabadság! Szabadság abban, hogy a lehető legtöbb dolgot a Megrendelő maga tudjon kezelni, módosítani, szerkeszteni…

Ha megvan mindez és a terv is összeállt, akkor jöhet a látvány, a webáruház felöltöztetése. Az első két ötlet után végül egy kellemes pisztácia zöld – barna – narancssárga kombináció lett az, amely a befutó színvilág lett!

Kézimunkázók boltja webáruház

Kedvencek menüpont
A webáruház a szokásos funkciókon túl (termékeket böngészek, kosárba dobom, vásárolok) nyújt több olyan egyéni funkciót is, amely kifejezett kérésként épült be a kész rendszerbe. Ilyen például a Kedvencek menüpont.
Találkozott már olyannal, hogy akkora a választék az áruházban, hogy percekig is lehetne böngészni a termékcsaládok neveit, mire a kívántat megtaláljuk? Van 3-4-5, vagy 10 olyan termékcsalád, amit szeretne figyelemmel követni? Ezentúl nem kell keresgélni… A regisztrált és bejelentkezett felhasználók számára a rendszer lehetőséget biztosít arra, hogy a leggyakrabban használt – kedvenc – termékcsaládokat, menüpontokat egy saját, egyéni csoportba sorolja, így kiemelve a többi közül! Mindezt egyetlen kattintással! Így már kellően gyors lehet a böngészés, ugye?

Csoportos termékműveletek
Amint már jeleztem, a folyamatok automatizálása nagyon fontos feladatként került meghatározásra. Az adminisztrátori felület nagyon sok funkcióval bír, hiszen az egész oldalt onnan lehet kezelni.
Akciókat, kedvezményeket adunk termékekre, a gyártó kivon egy teljes termékcsaládot forgalomból? Ilyenkor a hagyományos módszer alapján egyenként lehetne módosítani minden egyes terméket. Több ezer termék esetén ez nagyon hosszadalmas, sziszifuszi munka… Oldjuk meg mindezt csoportosan! Jelöljük a termékcsaládnál a változást, és érvényesítsük mindezt az összes hozzá tartozó terméknél. Egy módosítás nekünk, összes szükséges termék módosítása ténylegesen!

Számoljon a rendszer helyettünk…
Az újonnan átadott webáruház a böngészés és vásárlás során több adatot is kiszámol helyettünk, így nem kell ezekkel külön foglalkoznunk.
  • Fel kell tüntetni, hogy a termék egy méterének mennyi a bruttó ára? Kiszámolja a rendszer!
  • Tudni szeretnénk már előre a vásárolt csomagunk súlyát? A rendszer kiszámolja nekünk!
  • Segítsük a vásárlókat a megfelelő szállítási mód kiválasztásában? Csak olyan szállítási módok jelennek meg a vásárlás során, amelyek megfelelnek a vásárolt termékeknek.
Ezzel is csökkentjük a hibák lehetőségét, gyorsítjuk a folyamatokat.

Kézimunkázók boltja webáruház

Hajnalban szeretnék körlevelet küldeni?
A webáruház egyik újabb hasznos újítása az időzített hírlevél-küldés. Ön sem szeret hajnalban kelni egy körlevél megírása miatt, ugye? Írja meg kényelmesen este, vagy egy héttel hamarabb. Tervezze meg a kampányát, írja meg a leveleket, állítja be az időzítőt, és a rendszer majd kiküldi a megadott időben a leveleket, míg Ön mással foglalkozik!

Hosszan sorolhatnánk még az újdonságokat, a lehetőségeket, de a legjobb megoldás az, ha kipróbáljuk ezeket! A végső ítéletet úgy is Önök, Ti fogjátok megmondani nekünk! Milyen lett az oldal? Jól használható? Egyértelmű? Átlátható vagy éppen ellenkezőleg, bonyolult?


Várjuk a tapasztalatokat, a véleményeket a frissen átadott webáruházról…
Köszönjük!
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás