Elkészült – Gobelin Weboldal Csomag Landing page

Elkészült – Gobelin Weboldal Csomag Landing pageÍrta: KLSoft, 2013.06.24, 8:43:06-kor


Szorosan együttműködve a Szamosközi Gobelin Műhellyel, egy új weboldal csomagot vezettük be szolgáltatásaink közé, melyet célzottan a gobelineket varró művészek internetes megjelenéséhez ajánlunk!
A tegnapi napon vált élessé legújabb oldalunk, mely egy parallax scrolling technológiával készült landing page (érkező oldal, vagy kampány oldal).

Az interneten jelen lenni egy vállalkozásnak, egy munkáit bemutatni kívánó magánszemélynek már nem egy lehetőség, hanem szinte kötelező feladat. Ezt szeretnénk mi is támogatni a Gobelineket varró művészek körében is, így született meg ez az új, nagyon kedvezményes lehetőségünk!

Hosszú ideje egyeztetünk a Szamosközi Gobelin Műhellyel arról, hogy rengeteg olyan művész van, akinek szebbnél-szebb kivarrt gobelinjei vannak otthon, (sokszor) a szekrény mélyére rejtve. Ezen alkotásoknak szeretnénk egy olyan lehetőséget kínálni, amely segítségével méltó módon tudnak megjelenni az interneten.


A most bemutatott Gobelin Weboldal Csomag pontosan ezt a célt szolgálja! Ajánlatunk keretében nagyon kedvezményes áron juthat bárki gobelin bemutató honlaphoz.
KLSoft Gobelin Weboldal Csomag

Mit is takar az új csomag? Az egyedi designtól kezdődően a teljes körű adminisztrátori felületen át a közösségi média integrálásán át mindent, amire egy bemutatkozó oldalnak szüksége lehet!

Az új kampányoldal pedig pontosan ezt a szolgáltatást mutatja be mindenki számára, jól érhetően, röviden magyarázva az adott funkciókat, lehetőségeket!

Az új oldal megtekinthető itt: KLSoft Gobelin Weboldal Csomag

Amennyiben szeretne egy ilyen, gobelineket bemutató weboldal büszke tulajdonosa lenni, akkor ne habozzon, ezt a lehetőséget nem szabad kihagynia!

Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás