Jönnek a fotó kommentek a Facebookon

Jönnek a fotó kommentek a FacebookonÍrta: KLSoft, 2013.06.21, 15:56:15-kor

Cimkék: Facebook, hashtag,

Újabb apró, de hasznos funkcióval bővül a Facebook. Ezentúl a kommentekhez írt válaszoknál képeket is be tudunk szúrni.
A nemrég bevezetett #hashtag funkció bevezetése után újabb aprósággal ajándékoz meg bennünket a közösségi portál. Napokon belül mindenkinél elérhető lesz az új funkció, amely segítségével egy-egy bejegyzésre akár képpel is válaszolhatunk.
Ez a lehetőség egy plusz alternatívát kínál a „kommentelésre”, vagyis még ez lehetőségünk van arra, hogy érzelmeinket, hangulatunkat, véleményünket ki tudjuk fejezni egy-egy bejegyzésre való válaszadásnál.
Nincs kedve választ írni, de van egy jó fotója, ami kifejezi a véleményét? Ezentúl nem kell mást tennie, mint a képpel válaszol a bejegyzésre.
A funkció használata nagyon egyszerű, a válasz írásánál megjelenő kis kamera ikonra kattintva kapunk lehetőséget a kép feltöltésére. Az alábbi képen jól látható a rendszer működése is.

Fotókkal is kommentelhetünk a Facebookon

Ahogyan azt már megszokhattuk az elmúlt időszakban, a Facebook a funkciót fokozatosan, pár nap alatt vezeti be több, mint 1 milliárd felhasználójánál, így hamarosan mindenki élvezheti ennek az újításnak az előnyeit is!

Forrás: The Verge
Hasonló, témába kapcsoló cikk: #hasthag a Facebookon is
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás