Elkészült - Sicambria.com

Elkészült - Sicambria.comÍrta: KLSoft, 2013.06.02, 13:13:58-kor


Elkészült a Sicambria Zenekar vadonatúj weboldala. Új weboldal, új technikával!
Elkészült a SicamBRia zenekar vadonatúj weboldala, mely a mai naptól elérhető a nagyközönség számára is. Az elmúlt napokban már a visszaszámláló fogadta az oldalra érkező látogatókat, mely a ma 12:00 órakor elérte a 0 másodpercet, így a weboldal aktívvá vált.

Sicambria Zenekar weboldala

A SicamBRia Zenekar korábban is rendelkezett egy weboldallal, ám az megérett az átalakításra, felújításra. Az új honlap előkészületeikor az egyik fontos szempont volt az egyszerű áttekinthetőség, a könnyű kezelés, valamint valamilyen új technológia alkalmazása. Ezért is született meg az elképzelés, hogy a Parallax Scrolling módszert használjuk az új weboldal felépítése során.
A látogatók így egyetlen oldalon tudják áttekinteni a főoldaltól a híreken keresztül, a galérián át, mint zenekar tagjainak bemutatkozásáig minden.

A weboldal adminisztrátorainak lehetősége nyílik a honlap szinte teljes egészének módosítására, bővítésére.

Sicambria Zenekar weboldala

A kontrasztos, élénk színekkel ellátott oldal letisztult, modern formákat használva készült el. Az adminisztrátori felülete padig lehetőséget biztosít a tulajdonosok számára, hogy az oldal szinte minden porcikáját személyre szabják, kedvük szerint átalakítsák.

A weboldal megtekinthető a www.sicambria.com címen, vagy referenciáink köztt: Referenciák.

Kérjük látogassák meg a weboldalt, és mondják osszák meg velünk véleményüket, tapasztalataikat. - Köszönjük!Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás