Elkészült - Füsti Cukrászda

Elkészült - Füsti CukrászdaÍrta: KLSoft, 2013.05.04, 8:20:12-kor


Elkészült a Füsti Cukrászda hivatalos weboldala.
A Füsti Cukrászda weboldala a mai naptól elérhető a nagyközönség számára is. Az eddig látható visszaszámláló eltűnt az oldalról, és mindenki számára birtokba vehetővé vált a vadonatúj honlap.

A Füsti Cukrászda már több, mint 40 éve üzemel a szentesi lakosság nagy örömére, így elérkezett az ideje egy modern weboldal elkészítésének is.

Füsti Cukrászda

A most elkészült honlapon minden megtalálható amire egy látogatónak szüksége lehet, a tulajdonosok pedig mindent feltüntethetnek, amit szeretnének:
  • A termékek modern, könnyen áttekinthető módon kerültek megjelenítésre.
  • Friss hírek, információk olvashatók a rendszeresen érkező hírekben.
  • Megtekinthetők az egyedi munkák, torták, és
  • igény esetén rögtön árajánlatot is kérhetnek a weboldal látogatói.
Füsti Cukrászda

A kontrasztos, élénk színekkel ellátott oldal letisztult, modern formákat használva készült el. Az adminisztrátori felülete padig lehetőséget biztosít a tulajdonosok számára, hogy az oldal szinte minden porcikáját személyre szabják, kedvük szerint átalakítsák.


A weboldal megtekinthető a www.fusticukraszda.hu címen, vagy referenciáink köztt: Referenciák.

Kérjük látogassák meg a weboldalt, és mondják osszák meg velünk véleményüket, tapasztalataikat. - Köszönjük!Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás