Az első emlék, amivel mások számára megjegyezhetővé válik cégünk!

Az első emlék, amivel mások számára megjegyezhetővé válik cégünk!Írta: KLSoft, 2013.04.17, 21:35:34-kor


Szinte minden vállalkozó, cégtulajdonos, vagy akár alkalmazott rendelkezik valamilyen névjegykártyával, amelyek tulajdonosa az kártya átadását követően hamar feledésbe is merül. Hogyan kerülhetjük ezt el?
Ugye ismerős az a helyzet, amikor „van nálam 30 névjegy, de feléről azt sem tudom ki, és honnan kaptam”. Arra pedig végképp nem emlékszem, hogy az adott cég / személy szimpatikus, semleges, vagy akár ellenszenves volt számomra…

Ezt szeretnénk...

Mindannyian azt szeretnénk, hogy az általunk átadott névjegyek és a cégünk sorsa ne az előbb ismertetett kategóriába essen! Éppen ezért nagyon fontos, hogy a vállalkozásunkat bemutató első írott forma maradandó élményt nyújtson annak, aki kapja.
Ezek a kis kártyák hagyományosan téglalap alakúak, szerepel rajtuk a cég logója, neve, a kártya tulajdonosának elérhetősége, esetleg valamilyen szlogen, stb. Ki a fényes, ki a matt kivitelezést szereti jobban, de az alap koncepció ugyanaz.
Sokan felismerték már a kreatív névjegykártyák előnyeit, és olyan példákkal járnak előttünk, amelyeket érdemes megnézni és követni.
Kreatív névjegykártyák

Kreativitás mindenek felett!

Az alábbi névjegyek ránézésre elárulják nekünk, hogy tulajdonosa mivel is foglalkozik, és azonnal felidézi bennünk az emléket, amikor megkaptuk azt. Ha valakinek egy ilyen ötletes elérhetőséget adunk, akkor az első meglepetésből, vidám nevetésből felocsúdva szinte minden alkalommal egy néhány mondatos beszélgetés következik, amivel azonnal személyessé válik az átadott kártya.
Ezzel pedig el is érte célját az átadott névjegykártya! Ha fogorvost keresek, akkor a névjegyeim között máris foglenyomattal ellátott ötletes kártyát kutatom célzottan, nem pedig csak lapozok előre hátra, hátha észreveszek egy fogász névjegyet!
Kreatív névjegykártyák


Nagyon sokan hajlamosak elfeledkezni egy nyilvánvaló tényről: a névjegykártyának két oldala van.

A legtöbb kártya egyik oldalán nyüzsögnek az információk, a másik pedig kong az ürességtől! Ezzel veszni hagyunk egy teljesen direkt marketing eszközt! Rengeteg lehetőség van, amivel akár eladni is tudunk a névjegyünk segítségével. Nézzük meg hogyan!

A névjegy, mint marketing eszköz:

  • Korábban már írtam arról, hogy a QR-kód milyen jó lehetőségeket rejt magában. A névjegy hátoldalára helyezve megkönnyíthetjük ügyfeleink dolgát, vagy akár rögtön beszélgetési alapot is nyújthatunk a kód megismertetése.
  • A névjegy egyben kupon is, amely a következő vásárlásnál adott kedvezményre jogosítja az azt felmutató vásárlót.
  • Rövid ars poetica is megfogalmazható a kártya hátoldalán, tovább erősítve a bizalom megszerzéséhez vezető utat.
  • A számunkra hasznos információk átadásán túl plusz szolgáltatást nyújtunk partnerünknek (pl. az autógumi profilmélységét mérő névjegykártya).
  • Igazán egyedi és kreatív névjegy arra is alkalmas, hogy termékmintát adjunk át vele ügyfeleinknek.

Összességében tehát láthatjuk, hogy a névjegykártya nem feltétlenül egy „szürke kártya” a hétköznapokból. Egy kis kreativitással nagyon sokat tudunk kihozni belőle, és könnyen válhat az értékesítésünk egy újabb lépcsőjéhez, amivel a későbbi megrendeléseinket alapozhatjuk meg szinte észrevétlenül, tudat alatt…

Ön milyen névjegykártyát alkalmaz? Már használja is a fent bemutatott ötletek valamelyikét? Mondja el, ossza meg velünk tapasztalatait!

Nézzünk pár ötletes példát:


Kreatív névjegykártyák Kreatív névjegykártyák Kreatív névjegykártyák Kreatív névjegykártyák Kreatív névjegykártyák Kreatív névjegykártyák Kreatív névjegykártyák Kreatív névjegykártyák Kreatív névjegykártyák Kreatív névjegykártyák Kreatív névjegykártyák Kreatív névjegykártyák Kreatív névjegykártyák Kreatív névjegykártyák Kreatív névjegykártyák

Kártyák és képek forrása: stocklogos.comNe maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás