Elindult a Tesco webáruháza

Elindult a Tesco webáruházaÍrta: KLSoft, 2013.03.22, 10:13:29-kor


2013. március 21-én délután megkezdte magyarországi működését a Tesco online vásárlási lehetőségét kínáló webáruháza.
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Tesco Magyarországon is tervezi az online vásárlási felület bevezetését, melyet már évek óta sikeresen működtet Nagy-Britanniában. Elérkezett ez a pillanat is, tegnap vált „élessé” a felület, tegnap óta lehet vásárolni az e-áruházban is.
A rendszer aktiválása az előregisztráltaknak, valamint a regisztráltak felhasználóknak szép sorban kiküldött e-mailek után lehetséges, a kiszállítást pedig már másnapra ígéri az áruház.


Magyarországon a rendszer a következőképp működik:
a vásárlók minden este 11 óráig adhatják le a megrendeléseket, majd pedig egy két órás időintervallumot kell meghatározniuk a következő napra, amikor a vásárolt termékeket kiszállítja az áruház.
Az újonnan megnyílt online áruház szolgáltatásai egyelőre csak Budapesten és a szűk környékén érhetők el. Az ország többi területére történő bővítésre akkor kerül sor, ha a kezdeti rendszer beválik, és kellően sokan fogják használni. Az országos bevezetés is szakaszosan történik majd.
Fontos pontja a webáruháznak az akciós menüpont is. Az akciós árak (-10-40%) akkor érvényesek, ha a vásárlás és a kiszállítás is az akció időtartamára esik. Tehát nem elegendő az, hogy „akciósan dobom a kosárba” a terméket, a kiszállításkor is élnie kell még az akciónak, hogy a kedvezményes áron vásárolhassam meg a terméket. Ellenkező esetben a teljes – akció nélküli – árat kell a kézbesítő futárnak kifizetnünk.Kíváncsian várjuk az első tapasztalatokat!

Az alábbi elérhetőségen le tudjuk tesztelni, hogy nálunk elérhető-e már a szolgáltatás:
TESCO-Szolgáltatásellenőrző

Ön használni fogja a Tesco webáruházát, vagy megmarad a megszokott módszernél, és személyesen megy be az áruházba vásárolni?Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás