Bővülés - bevezettük a MailChimp hírlevélküldő rendszer használatát

Bővülés - bevezettük a MailChimp hírlevélküldő rendszer használatátÍrta: KLSoft, 2013.03.03, 19:37:49-kor


Elkészült a MailChimp hírlevélküldő alkalmazás integrációja weboldalunkba, és ezentúl Megrendelőink számára is elérhetővé tesszük.
A mai naptól nálunk is elérhető a méltán népszerű és a világon milliók által használt MailChimp nevű hírlevél-küldő alkalmazás integrációja. Ezentúl minden Megrendelőnk, aki profi hírleveleket szeretne küldeni látogatóinak megteheti ezt az újonnan bevezetett rendszer segítségével.
A hírlevél még mindig az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb módszer arra, hogy tartsuk a kapcsolatot megrendelőinkkel, vásárlóinkkal. Ezért is nagyon fontos az, hogy a kiküldött üzenetek figyelemfelkeltők, pontosak, a jogszabályoknak megfelelők, és persze testre szabottak, személyre szólóak legyenek!
MailChimpA MailChimp az egyik legismertebb, és legtöbb ember által használt hírlevél-küldő alkalmazás, mely segítségével grafikus sablonok felhasználásával tudunk a saját magunk által létrehozott listáinkra személyre szabott üzeneteket küldeni.
A MailChimp rendszere teljes körű statisztikákkal is rendelkezik, így nyomon követhetjük, hogy pontosan kik nyitották meg hírlevelünket, weboldalunk mely részére navigáltak el, kik vásároltak, stb. Emellett nagyon hasznos funkciója az előre programozott, időzített üzenetküldés is, így nem kell minden nap a levelek írásával tölteni, előre beállíthatjuk a küldések időpontját is.

Hogy is működik ez a gyakorlatban?

Először is regisztrálnunk kell a MAilChimp oldalára! Ezt megtehetjük teljesen ingyenesen is, hiszen 2.000 feliratkozóig, valamint havi 12.000 kiküldött e-mailig szabadon használhatjuk a rendszert anélkül, hogy egyetlen forintot is fizetnénk érte!
Amint valaki feliratkozik a weboldalunkon a hírlevelünkre, akkor a rendszer a háttérben automatikusan kapcsolódik a MailChimp adatbázisához, és a feliratkozónkat az általunk kívánt adatokkal együtt hozzáadja a Listánkhoz. Természetesen ennek a fordítottja is működik, ha valaki netán leiratkozna az értesítőnkről, akkor ezt is figyelembe veszi a honlap, és többé nem küld üzeneteket ezen embereknek.
Amint megvan a saját Listánk, azután már csak meg kell írnunk az üzenetet a MailChimp-en, és vásárlóink máris olvashatják újdonságainkat!
MailChimp Dashboard

Miért jó ez nekünk?

  • a hírlevelek teljesen személyre szabottan küldhetők ki (megszólítás, csoportokon belüli szűrések, különböző módon leválogatott listák szerint)
  • saját sablonokat hozhatunk létre, amelyekkel arculatunkhoz illő leveleket küldhetünk ki mindenkinek, anélkül, hogy minden alkalommal újra kellene szerkeszteni azokat!
  • Képeke, linkeket helyezhetünk el a leveleinkben egy nagyon egyszerű felületen keresztül!
  • Kampányokat hozhatunk létre, időzített üzenetküldésekkel.
  • Folyamatosan bővülő feliratkozó listánkat automatán kezeli a rendszer.
  • Ha a feliratkozónk levelezője nem kezeli a HTML leveleket, akkor sincs baj, a rendszer automatán elkészíti a TEXT formátumú üzenetet is!
  • A levelek kiküldése során nem lesz terhelve a tárhelyünk szervere, mert a MailChimp segítségével küldjük az üzeneteket, szépen elosztva, egyenként megcímezve!
  • Havonta 12.000 üzenetet küldhetünk ki díjmentesen, maximum 2.000 különböző feliratkozónknak!
Reméljük az Önök tetszését is elnyeri a rendszer! A saját blogértesítőink, hírleveleink ezentúl így kerülnek kiküldésre.

Iratkozzon fel Ön is még ma, és hamarosan láthatja is a most bevezetett rendszer által készített leveleinket!Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás