Nincs megállás, tovább bővültünk

Nincs megállás, tovább bővültünkÍrta: KLSoft, 2013.02.26, 18:33:12-kor


Az internet világa napról napra változik, új trendek, új technikák jelennek meg szinte minden pillanatban, így számukra is elérkezett a következő fejlesztés időpontja.
Saját weboldalunk, az elmúlt napokban megkapta új funkcióit, melyeket most röviden be is mutatunk. Az újdonságok egy része szabad szemmel is jól látható, mások pedig a felszín alatt a rendszer hatékonyabb működéséhez járulnak hozzá.

Nézzünk meg párat az újdonságokból:
 • Legfontosabb talán a megújult főoldalunk. Immár minden fontos funkciónk, akciónk elérhető a kezdőlapon a változó főoldali bannerek segítségével.
 • Bemutatkozó, tevékenységünket bemutató leírásunk teljesen átalakult, a kibővített funkciókat is beépítettük az ismertetésbe.
 • Rólunk mondták, Önök nyilatkoztak így munkánkról. Számunkra nagyon fontos ügyfeleink pozitív véleménye, így örömmel osztjuk meg mindenkivel az Önöktől kapott visszajelzéseket! A vélemények az oldal jobb oldalán olvashatók.
 • Alap Weboldal CsomagElkészült az „Alap Weboldal Csomagunk”, melyet bátran ajánlunk mindenkinek, aki komolyan gondolja az interneten való hatékony, minőségi megjelenést! Részletesen itt olvashat a csomag tartalmáról: Alap Weboldal Csomag
 • Többen kérdezték már tőlünk, hogy „hogyan is dolgozunk, mi a folyamatok sorrendje?”. Ezért is tartjuk fontosnak azt, hogy bemutassuk munkamódszerünket! Így tehát Mindenki számára nyilvánossá tettük ezt: immár jól látható, hogy hogyan lesz az egyszerű árajánlatkérésből működő, bevételt teremtő weboldal. Részletesen itt olvashatja el munkamódszerünket: Munkamódszerünk
 • Híreink, cikkeink, tanulmányaink megjelenése is megváltozott, és bevezettük a tartalmat jelző címkéket is. Így ha az egyes írásoknál megjelenő címkékre kattintunk, akkor azonnal láthatjuk a témához kapcsolódó további bejegyzéseket is!
 • A híreknél emellett bevezettük a news_keywords meta tag használatát is, melye a Google Híreknél jelent előnyt a keresések találati listájában.
 • Referenciáinkat bemutató oldalunk átalakult, és modern, ugyanakkor könnyebben áttekinthető formában mutatja be elkészült weboldalainkat.
 • Árajánlat-kérő űrlapunk teljes átdolgozáson esett át, melynek új formája nagyban támaszkodik munkamódszerünkre. Ennek megfelelően részletesebb adatokat kérünk minden kedves érdeklődőnktől, annak érdekében, hogy hatékonyabban tudjuk felvenni a kapcsolatot a személyre szabott árajánlat elkészítésekor.
  Árajánlat-kérés
 • Weboldalunk design elemei is sok helyen módosításra kerültek, így könnyebben áttekinthető, informálisabb ikonok, grafikák vették át a régiek szerepét.
 • Honlapunk lábrésze is teljes átalakuláson ment keresztül, ennek megfelelően sokkal több információ, sokkal átfogóbban, és könnyebben kezelhetően került elhelyezésre rajta.
 • A weboldal alapját szolgáló „motorban” is jelentősebb változások történtek, így méréseink alapján az oldal gyorsabban működik, kevesebb idő alatt töltődik be.
 • Számtalan apróbb változtatás történt még a felsoroltakon kívül, melyek az oldal felhasználóbarát, könnyebb használatát teszik lehetővé.

Minden átalakításnál az volt az alapvető célunk, hogy könnyen kezelhető, áttekinthető, ugyanakkor sok információt hordozó tartalmak jelenjenek meg a weboldalon, szem előtt tartva a keresőbarát kialakítást is!

Reméljük elnyerik tetszését az újítások, és hasznos információkkal gazdagodik oldalunk böngészése közben!
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás