Zöld Hétfő Napok - Ingyen szállítás

Zöld Hétfő Napok - Ingyen szállításÍrta: KLSoft, 2013.02.24, 11:49:01-kor

Cimkék: Zöld hétfő,

A Zöld Hétfő Napok mottója szerint: -Havonta egyszer ne autóval menjen vásárolni-, és az online webáruházakban leadott vásárlásait ingyen kiszállítják Önnek!
A Zöld Hétfő Napok alapítói azt szeretnék, hogy az emberek minden hónapban, legalább egy alkalommal az interneten vásároljanak, és ne az autójukba ülve tegyék ugyanezt  a környezetet szennyezve.
Az ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez csatlakozó webáruházak, webshopok vállalják, hogy a Zöld Hétfő Napokon ingyen, vagy nagyon kedvezményes áron szállítják ki a megrendelt termékeket.

Mikor vannak a Zöld Hétfő Napok?
Zöld Hétfő Nap minden hónap első hétfőjén van. Tehát az ezen a napon leadott online megrendelések vesznek részt az akcióban. Ehhez semmi mást nem kell tenni, mint a kezdeményezéshez csatlakozott webáruházakban a szokott módon vásárolni, és várni a postást / futárt, aki ingyen, vagy nagyon kedvezményes áron hozza a termékeket.

Kinek éri ez meg?
Röviden: Mindenkinek!
A vásárlónak:
  • otthonról, kényelmesen intézheti a vásárlást
  • ingyen kiszállítják a terméket
  • Nem kell az autóban ülve hosszú időt eltölteni
A webáruháznak:
  • népszerűségre tehet szert
  • megnövekedett ismertsége révén nagyobb forgalomra tehet szert
A környezetnek:
  • Sokkal kevesebb káros anyag kerül a levegőbe
A Zöld Hétfő napokról bővebben az esemény honlapján, a www.zoldhetfo.com oldalon olvashat!

A Következő Zöld Hétfő nap pedig 2013. március 4-én lesz!
Zöld Hétfő logó
Vásárlásra fel!Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás