Átalakult Szamosközi Antal weboldala...

Átalakult Szamosközi Antal weboldala...Írta: KLSoft, 2012.10.06, 7:56:15-kor


Szamosközi Antal weboldala egy jelentős átalakulás után ezentúl webáruházként működik tovább.
Szamosközi Antal festőművész weboldala már közel egy éve üzemel, most pedig újjászületve, teljesen átalakulva webáruházként funkcionál tovább. A honlap látogatói immár azonnal meg tudják vásárolni a feltüntetett festményeket, reprodukciókat is!
A látogatók és az adminisztrátorok számára is jelentős változáson ment keresztül az oldal, bevezetésre került a regisztráció kezelés, modern, új megjelenést kapott minden terület. Emellett természetesen a webáruházhoz kapcsolódóan kialakításra került az online vásárlói kosár és a teljes megrendelés-kezelés is.
A Szamosközi Festmény és a Szamosközi Gobelin webáruházak társoldalak, így nem meglepő, hogy sok funkció nagyon hasonló a két honlapon, ezzel is megkönnyítve a látogatók dolgát, és a könnyebb eligazodást!

A weboldal ilyen volt, és ilyen lett:
-->>  

Próbálja ki Ön is az új oldalt, és mondja el a véleményét nekünk!
Köszönjük!Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás