Elkészült - Győri Strandkézilabda Club

Elkészült - Győri Strandkézilabda ClubÍrta: KLSoft, 2012.07.19, 20:59:03-kor


Elkészült a Győri Strandkézilabda Club hivatalos weboldala
A Győri Strandkézilabda Club weboldala már néhány hete elérhető a nagyközönség számára az átalakított tartalommal és formavilággal. A munka az eredeti oldal átalakításával, modernizálásával, és racionalizálásával kezdődött, míg végül egy teljesen új lap készült el.
Folyamatosan friss tartalommal, eredményekkel, beszámolókkal és a legújabb képekkel mutatjuk be a csapat tevékenységét az új weboldalon.

Kiss Dániel csapata rendületlenül menetel előre a hazai strandkézilabda életében, és sikert-sikerre halmozva az EBT tabellán is egyre előkelőbb helyet foglal el!A csapat weboldala elérhető itt:www.gyoristrandkezi.hu

Kérünk mindenkit, mondja el véleményét az oldalról, ossza meg velünk tapasztalatait, első benyomását! - Köszönjük!Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás