Szamosközi Gobelin webáruház bővítése

Szamosközi Gobelin webáruház bővítéseÍrta: KLSoft, 2012.07.05, 21:18:41-kor


Elkészült a Szamosközi Gobelin webáruház új verziója, mely még több lehetőséget biztosít a vásárlóknak, látogatóknak.
Hosszas egyeztetés, a vásárlói szokások elemzése után bővítésre került sor egyik legnagyobb munkánk, a Szamosközi Gobelinműhely webáruházában.
A rendszer új modulokkal bővült, így már lehetőség nyílt a törzsvásárlók kezelésére, valamint a viszonteladói megrendelések kiszolgálására is.

A két fenti bővítés mellett számos helyen egyszerűbbé és átláthatóbbá vált az oldal! A teljes felsorolás nélkül az alábbi pontok módosultak:
  • teljesen új felhasználói menürendszer érhető el a bejelentkezett felhasználók számára
  • könnyű és egyértelmű lehetőség a viszonteladói jelentkezésekre - új és meglevő felhasználók számára is
  • szállítási módok egyértelmű elkülönítése magánszemélyek és viszonteladók számára
  • navigációs sáv bevezetése a galériában az egyszerű navigációhoz
  • részleges kétnyelvűség az oldalon - az áruház tartalmának egy jelentős része immár angolul is elérhető a látogatók számára
A fenti felhasználóbarát módosításokon túl számos helyen bővült az adminisztrátori felület, mely az oldal üzemeltetőinek nyújt nagy segítséget a napi munkavégzés során!

Érdemes kipróbálni az új funkciókat, és természetesen nem a törzsvásárlókat érintő kedvezmények adta élmények mellett sem mehetünk el szó nélkül!

Kellemes böngészést kívánunk a megújult Szamosközi Gobelin webáruházban!


A képen a teljesen új felhasználói menürendszer látható.

Rendszeres látogatója az oldalnak Ön is? Elnyerték a tetszését a változások? Ossza meg velünk tapasztalatait!
Nem járt még a webáruházban? Próbálja ki, várjuk a véleményét, első benyomását!
Ne maradjon le a következő cikkünkről:
iratkozzon fel most a blogértesítőnkre!

Cikkek


címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás