Mit tegyen, hogy ne kallódjon el a levelünk a Gmailben!?

A teljes hír megtekintéseA hír létrehozva: KLSoft által, 2013.09.27, 16:59:22-kor

A Google levelezőjét, a Gmailt használók bizonyára észrevették az elmúlt hetekben, hogy kívül-belül megváltozott a felület. A levelek immár különböző fülekbe rendeződve találhatók meg.


A teljes hír megtekintése...   


QR-kód, egyszerű, ingyenes, hatékony marketing eszköz

A teljes hír megtekintéseA hír létrehozva: KLSoft által, 2013.03.16, 16:10:32-kor
Biztosra veszem, hogy találkozott már a QR-kóddal. Lehet, hogy nem tudta, hogy az, de találkozott vele. Itt az ideje, hogy tudatosan használja is, és kiaknázza a benne rejlő lehetőségeket!

A teljes hír megtekintése...   


Bővülés - bevezettük a MailChimp hírlevélküldő rendszer használatát

A teljes hír megtekintéseA hír létrehozva: KLSoft által, 2013.03.03, 19:37:49-kor
Elkészült a MailChimp hírlevélküldő alkalmazás integrációja weboldalunkba, és ezentúl Megrendelőink számára is elérhetővé tesszük.

A teljes hír megtekintése...   


A vevőit megtartó, figyelmes vállalkozó

A teljes hír megtekintéseA hír létrehozva: KLSoft által, 2012.08.21, 21:10:35-kor
Folytatván a megkezdett vevőcsalogató, vásárlókat megszólító cikkünket, ma arra mutatunk néhány módszert, hogy hogyan tudjuk megtartani a hozzánk eljutott embereket.

A teljes hír megtekintése...   


Szürke kisegér, vagy lesben álló oroszlán?

A teljes hír megtekintéseA hír létrehozva: KLSoft által, 2012.08.06, 21:26:26-kor
Önre melyik megfogalmazás illik leginkább, ha marketing, reklám, vevőszerzés a cél? Mai cikkünkben két oroszlánt mutatunk be!

A teljes hír megtekintése...   
címkefelhő

Adwords Ajánlatkérés ÁRAJÁNLAT ÁSZF bemutatkozó cég bővítés családbarát árak egyedi megoldások egyedi elképzelés weboldalak felújítása frissítések grafika híreink Honlapok Honlapkészítés Honlapfelújítás Honlaptervezés ingyenes árajánlat körlevél kampányok karbantartás Keresőoptimalizálás wablap-készítés weboldal készítése kialakítás kivitelezés KLSoft látványtervek magánszemély megbízható megfizethető megoldások Hírlevél megvalósítás mindenkinek PHP Referenciák Rövid határidő rugalmas ügyintézés Segítünk sikeres szervezetek szolgáltatások tervezés ügyintézés Blogbejegyzés vállalkozás webáruház webes megoldások weblap Weboldal weboldal-karbantartást Webprogramozás